logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
10sep 2015

Workshop Facebook in Oud-Beijerland

Donderdag 10 september 2015, van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Veilig gebruik maken van Facebook, een account aanmaken en de juiste privacy instellingen aanvinken. De Bibliotheek Hoeksche Waard verzorgt op donderdag 10 september 2015 een workshop Facebook in de vestiging Oud-Beijerland.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is en wil weten wat er allemaal mogelijk is met Facebook.
 
Heel veel mensen begeven zich op Facebook. Als Facebook een land zou zijn, dan zou het het grootste land ter wereld zijn! Wat is er leuk aan Facebook? Wat kun je ermee?

Deze workshop geeft informatie over het aanmaken van een account, de juiste privacy instellingen, taggen, foto’s uploaden, de invloed van Google, liken en vrienden uitnodigen. Mediacoach Hetty van der Weijden ontsluiert alle geheimen van Facebook en vertelt precies wat Facebook zo leuk maakt.

Voor deze workshop hebben deelnemers enige computervaardigheid nodig en een al aangemaakt Facebookaccount. Mensen die nog geen account hebben, maar wel nieuwsgierig zijn naar Facebook, zijn van harte welkom om een uur voor aanvang van de workshop al naar de bibliotheek te komen om samen met onze Mediacoach een Facebookaccount aan te maken.

De bibliotheek Hoeksche Waard wil het publiek informeren over mediaontwikkelingen. Daarom is deze Facebook workshop door de Bibliotheek ontwikkeld voor bibliotheekleden en natuurlijk ook voor mensen die niet lid zijn van de bibliotheek. De workshop wordt gegeven door Mediacoach Hetty van der Weijden.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de website (debhw.nl) of in de Bibliotheek. Maximum aantal deelnemers is twaalf.

Donderdag 10 september | 9:30 uur – 11:00 uur (vooraf account aanmaken 9:00 uur) | Bibliotheek Oud-Beijerland | Steenenstraat 24 | tel: 0186 613782 | Kosten € 10,00 voor niet-leden

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!