logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
09sep 2015

Workshop Slaapritme bij baby’s en peuters

Woensdag 9 september 2015, van 10:00 uur tot 10:45 uur.

Iedere ouder droomt van een baby die goed kan slapen en lekker uitgerust is. Slaap is belangrijk voor de ontwikkeling en groei van zuigelingen en peuters.

Jeugdverpleegkundige Ina Smit geeft op 9 september 2015 een interactieve workshop in de Bibliotheek Strijen over slaapritme bij kleintjes.

De eerste 5 maanden ontwikkelen baby’s een eigen slaapritme. Ze kunnen nog geen verschil maken tussen dag en nacht, en hun leven bestaat alleen uit slapen, drinken, knuffelen en weer slapen. Hoe leren kleine kinderen een dag-en-nachtritme aan, zodat ze ‘s nachts goed doorslapen?

Deelnemers krijgen tips om ervoor te zorgen dat kinderen makkelijk in slaap vallen, zoals een rustige omgeving en een vast slaapritueel. Elke dag op dezelfde tijd naar bed en niet teveel onrust en drukte rond bedtijd.

Deze interactieve lezing wordt gegeven door verpleegkundige Ina Smit, werkzaam bij het consultatiebureau van Centrum voor Jeugd en Gezin Hoeksche Waard. Ina vertelt over het veranderende slaapritme bij baby's en peuters. Er is ruimte om vragen te stellen en natuurlijk om boekjes te lenen, om samen met kinderen te bekijken voor het slapen gaan.

Deelname aan deze workshop kost € 1,00 per persoon. Aanmelden kan via het webformulier op www.debhw.nl.

Datum en tijd:

  • 9 september, van 10:00 tot 10:45 uur, Bibliotheek Strijen (Stockholmplein 6)
Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Strijen (Stockholmplein 6)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!