logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
07sep 2015

Stel al je vragen over tablets en computers

Maandag 7 september 2015, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Tips en trucs uitwisselen over tablets, computers, e-mail, laptops en computerprogramma’s. Het kan in het tablet- en computercafé van de Bibliotheek Hoeksche Waard, in samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis en vaardigheden willen uitwisselen over het gebruik van tablets en computers zijn welkom.

Het tablet- en computercafé biedt net iets meer dan het reguliere tabletcafé. Men kan hier namelijk niet alleen terecht voor het uitwisselen van kennis over tablets, maar ook voor het delen van kennis over computers, e-mail en computerprogramma’s. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen. Dankzij de samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard vindt het tablet- en computercafé niet alleen in de Bibliotheek Oud-Beijerland plaats, maar ook in de Beijerkorf aan de Jan Tooropstraat in Oud-Beijerland.

Het tablet- en computercafé is elke eerste maandagochtend van de maand in de Bibliotheek Oud-Beijerland en elke derde maandagochtend van de maand in de Beijerkorf.

Datum en tijd:

  • maandag 7 september in de Bibliotheek Oud-Beijerland, 10:00-12:00 uur
  • maandag 21 september in de Beijerkorf, 10:00-12:00 uur
Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!