logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
01sep 2015

Kaarten maken op het leesterras

Dinsdag 1 september 2015, van 14:30 uur tot 16:30 uur.

Een verjaardagskaart maken, een kaart voor een zieke of een feestje: het kan allemaal op dinsdagmiddag 1 september op het leesterras. Pameijer organiseert van 14:30 tot 16:30 uur kaarten maken op het leesterras in de Bibliotheek Oud-Beijerland.

In samenwerking met Pameijer worden elke maand diverse activiteiten georganiseerd op het leesterras in de Bibliotheek Oud-Beijerland. Het leesterras is dé plek om elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. Bezoekers kunnen meedoen aan de activiteit, maar men kan ook gewoon een heerlijke kop koffie drinken en de krant of een tijdschrift lezen.

Vrijwilligers van Pameijer staan op dinsdag in de Bibliotheek Oud-Beijerland en op donderdag in de Bibliotheek Numansdorp voor iedereen klaar. Ze hebben altijd tijd voor een praatje en denken graag mee als je ergens tegen aanloopt in het dagelijks leven.

Het kaarten maken is op dinsdag 1 september van 14:30 tot 16:30 uur.

Materiaal voor het maken, versieren of borduren van de kaart is op het leesterras aanwezig.

Een met plaatjes gemaakte kaart meenemen kost € 0,50 en een geborduurde kaart meenemen kost € 1,35. Wie de zelfgemaakte kaart aan het leesterras schenkt, betaalt niets.

Meedoen is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!