logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
16aug 2015

Kick Off Sunday Feestweek

Zondag 16 augustus 2015 vanaf 14:15 uur.

Het is inmiddels al een heuse traditie; De Kick Off Sunday van de feestweek in de feesttent in 's-Gravendeel.

Dit jaar neemt verhalenverteller en buikspreker Matthijs Vlaardingerbroek ons mee in het avontuur van geloof. Matthijs is iemand die je met verwondering laat meevoeren in het verhaal. Iemand die met héél veel humor plotseling de vinger op de juiste plaats kan leggen. Iemand die anderen inspireert. Kortom; een persoon die het bezoeken van de feesttent meer dan waard is.

Het zal zondagmiddag gaan over 'Vrienden voor het leven'. Vriendschap heeft verschillende dimensies bijvoorbeeld: 'een persoonlijke band tussen twee mensen die elkaar leuk vinden, elkaar vertrouwen en met wie je vaak optrekt.' Wie zijn jouw echte vrienden? En wat heb je voor ze over?

De Kick Off Sunday wordt georganiseerd door drie kerk uit ons dorp en begint om 14:15 uur. Vanaf 14:00 uur is de tent open. Voor kinderen t/m 6 jaar en voor kinderen van 7 t/m 12 jaar is er een kort kinderprogramma wanneer de spreker zich tot de volwassenen richt. De toegang gratis.

Ook wanneer u niet gewend bent om naar een kerk te gaan, of misschien juíst wanneer u niet gewend bent om naar een kerk te gaan, bent u van harte welkom!

Tot zondag 16 augustus?

Contactinformatie:
Locatie: Feesttent Havenstraat 's-Gravendeel
Organisator: Interkerkelijke Evangelisatiecommissie 's-Gravendeel


Deel dit bericht met je vrienden!