logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
25jun 2015

Feit en fictie in thrillers

Donderdag 25 juni 2015, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Politie en schrijfster in nieuwe Bibliotheek Strijen. Juni is de Maand van het Spannende Boek. Om dat te vieren buigt de Bibliotheek Hoeksche Waard zich over een prangende vraag: hoe realistisch zijn de thrillers en detectives waar lezers zo massaal van smullen? Donderdag 25 juni 2015 is de politie met een echte thrillerschrijfster te gast in de nieuwe bibliotheek in Strijen.

Tijdens de Maand van het Spannende Boek presenteert de Bibliotheek Hoeksche Waard Feit & Fictie. Een expert van de politie en een thrillerschrijfster gaan tijdens een uniek podiumoptreden op zoek naar het spanningsveld tussen feit en fictie in (politie)thrillers. Scènes uit spannende boeken worden aan een analyse onderworpen. Het publiek heeft hierbij een belangrijke rol, zij leveren de passages aan die de experts vervolgens ontleden.

De deelnemende expert is Jim de Koning, Operationeel Expert en Tactische Opsporing bij de Politie Eindhoven en auteur van Flikken Maastricht Achter de Schermen. Deelnemende schrijfster is Judith Visser. 

Feit & Fictie Tournee

In de vestiging Strijen van de Bibliotheek Hoeksche Waard vindt het optreden plaats ter gelegenheid van de opening van de nieuwe vestiging. Aanvang is 19.30 Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl of in de bibliotheek.

Donderdag 25 juni | 19.30 – 21.00 | Bibliotheek Strijen | Stockholmplein 6 | 3291 TP Strijen | Toegang gratis | Aanmelden via www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!