logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Circus Renaissance in Binnenmaas'
25jun 2015

Circus Renaissance in Binnenmaas

Van donderdag 25 juni 2015 tot en met zondag 28 juni 2015.

Het Nederlands Circus Renaissance is binnenkort in Mijnsheerenland op Recreatieoord Binnenmaas aan de Vrouwehuisjesweg 1 te zien. In 2015 presenteren wij in een tentencomplex dat de sfeer van nostalgie ademt, pluche, klatergoud en kroonluchters zorgen voor een sprookjesachtige circusbeleving een nostalgische voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen.

In een bijna twee uur durende klassieke voorstelling in nostalgische sfeer gebracht door internationale artiesten van over de gehele wereld laten wij u een sprankelend circusfeest zien met een passie voor nostalgie, het circus heet ook niet voor niets Renaissance kortom eerlijk en heerlijk circus voor de hele familie.

Wij geven nieuw elan aan het klassieke circus van weleer. Alle elementen van het traditioneel circus komen voorbij maar dan wel in een theatrale presentatie die er voor zorgt dat de show boeit vanaf  de eerste tot de laatste minuut.

Ook dit jaar presenteren wij weer een geheel nieuw programma aan de precieze invulling wordt nog hard gewerkt maar vanaf de première in Steenbergen komt daarover meer nieuws.

Natuurlijk wordt het programma afgesloten door een zinderende finale wat zal blijven is de herinnering aan een klassieke circusshow met de nodige passionele nostalgie Circus Renaissance laat kinderen van alle leeftijden voor even hun zorgen vergeten. We hopen dat ook dit jaar het publiek weer massaal de weg naar onze voorstelling weet te vinden. Onze entreeprijzen zijn dit jaar niet verhoogt omdat alles al duur genoeg is.

Ook dit jaar is Circus Renaissance volkomen gewijd aan circusgeschiedenis en dat is te zien en te horen. Tot in de kleinste details zijn de kostuums uitgewerkt, de artiesten zien er uit alsof ze met de tijdmachine van 100 jaar geleden zijn gekomen. En ook de acts zijn zorgvuldig gekozen. Beleef deze pure nostalgie en proef de liefde van de circusartiesten en directie voor hun vak. Een uniek Nederlands circus dat je zeker moet bezoeken.

Voostellingen

In Mijnsheerenland zal het circus haar tenten opslaan op het Recreatieoord Binnenmaas aan de Vrouwehuisjesweg

Aanvangstijden

DONDERDAG ​​25 JUNI 19.30 UUR PREMIÈRE

VRIJDAG​​ 26 JUNI 19.00 UUR

ZATERDAG​​ 27 JUNI 15.00 UUR & 19.30 UUR

ZONDAG​​ 28 JUNI 14.00 UUR

Kaaten kopen

De circuskassa is op speeldagen geopend vanaf 11.00 uur tot aanvang van de laatste voorstelling.

Telefonisch reserveren kan tijdens kassaopeningstijden via 06 – 13 63 33 96

Online kaarten is mogelijk via www.circusrenaissance.nl Bij online kaarten kopen krijgt u een korting van 5 euro per persoon.

In winkels maar ook huis aan huis worden flyers verspreid welke recht geven op een vorstelijke korting van wel 5 euro op de toegangsprijs voor alle voorstellingen en rangen. Klik hier voor de kortingsbon

 

Contactinformatie:
Locatie: Recreatieoord Binnenmaas
Organisator: Circus Renaissance
Website:www.circusrenaissance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!