logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
19jun 2015

Koffie-ochtend Van Bommelschool

Vrijdag 19 juni 2015, van 09:00 uur tot 10:30 uur.

Op vrijdag 19 juni 2015 van 9.00 tot 10.30 uur organiseert de Burgemeester Van Bommelschool in Heinenoord een koffie-ochtend voor belangstellende ouders, peuters en bijna-kleuters.

De ochtend heeft een algemeen karakter: Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er verteld over het onderwijs op de Van Bommelschool. Uiteraard is er meer dan voldoende tijd en ruimte voor vragen en aansluitend is er gelegenheid om de school ‘in bedrijf’ te zien.
De Burgemeester van Bommelschool (Acis) is een kleine school, rond de zestig leerlingen, en gelegen aan de Blaaksedijk.

Daltononderwijs

De Van Bommelschool was de eerste school in de Hoeksche Waard die officieel werd gecertificeerd als daltonschool. Daltononderwijs is gebaseerd op drie pijlers, namelijk: vrijheid (verantwoordelijkheid), zelfstandigheid en samenwerking. Methodes en lesstof zijn hetzelfde als op andere basisscholen, maar er wordt veel aandacht besteed aan de eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van de kinderen. Zo leren kinderen vanaf groep 1 al zorg te dragen voor hun eigen werk en hun eigen klas en werken zij met een weektaak. Ook het samenwerken krijgt meer dan voldoende aandacht: Niet alleen leren samenwerken met je vriendje of vriendinnetje, maar met alle kinderen.

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 19 juni om 9.00 uur op de Van Bommelschool aan de Van Galenstraat 9 in Heinenoord (Blaaksedijk).
Meer informatie is te vinden op www.bommelschool.nl.
 

Contactinformatie:
Locatie: Van Galenstraat 9 in Heinenoord
Organisator: Van Bommelschool
Website:www.bommelschool.nl


Deel dit bericht met je vrienden!