logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Leerlingenvoorstelling Studio Gwendolyn'
12jun 2015

Leerlingenvoorstelling Studio Gwendolyn

Vrijdag 12 juni 2015 vanaf 19:30 uur.

Studio Gwendolyn presenteert de grote leerlingenvoorstelling “Het Boek”

Op vrijdag 12 juni 2015 zal de jaarlijkse leerlingenvoorstelling van Studio Gwendolyn uit ’s-Gravendeel plaats vinden in de grote zaal van Theater Zuidplein te Rotterdam.

Reeds 18 jaar maakt Studio Gwendolyn voor haar leerlingen het mogelijk om in een echt theater te kunnen optreden en zich even een professionele artiest te kunnen voelen. Voor de 3e maal op een rij gebeurt dit in de grote zaal van het prachtige Theater Zuidplein.

Alle dans- en musicalleerlingen mogen zich presenteren. De musical opleiding is te bewonderen tijdens de toneelscènes en verzorgt dit jaar verschillende musicalsongs helemaal “live”. Samen met de ruim 150 dansleerlingen  van Kleuterdans, Klassiek ballet, Funky dance, Tapdance,  Klassiek ‘Spitzen’ en het Showballet  wordt u geamuseerd.

Choreografe en eigenaresse Gwendolyn de Jong-Verhulst is HBO aan de Rotterdamse Dansacademie  (Codarts) afgestudeerd als 1e graad dansdocent in  Klassiek, Jazz en Tapdance. Zij heeft na haar studie in verschillende professionele musicals gedanst van Joop van de Ende en stage en workshops gevolgd  in Amerika, Colorado bij Grote Tap oudheden. Musical,Show en Tap zijn haar grootste inspiratie bronnen die u zeker ziet terug komen in haar prachtige choreografieën.

De voorstelling begint om 19:30 uur. Kaarten zijn te koop a €17,50 in de Studio aan de Boendersweg 26 te ’s-Gravendeel of via 06- 13 40 16 89. dansen@studiogwendolyn.nl

Contactinformatie:
Locatie: Theater Zuidplein Rotterdam
Organisator: Studio Gwendolyn
Email:dansen@studiogwendolyn.nl


Deel dit bericht met je vrienden!