logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Huiskamertheater Opkamerbreed'
07jun 2015

Huiskamertheater Opkamerbreed

Zondag 7 juni 2015, van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Zondagmiddag 7 juni 2015  van 15.00-17.00 is de laatste Opkamerbreed van dit seizoen in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam.

Naast het werk van Hanneke Piederiet, Jacqueline Loos en Marianne van Velzen dat in een vraaggesprek nader wordt toegelicht, gaat de aandacht uit naar de zang van de twee creatieve zusjes Eefje en Hanna Mesker onder de naam Meskerades. Hun stemmen passen zo mooi op elkaar dat de term 'close harmony' direct voelbaar wordt. Mooie liedjes, akoestisch gebracht, met begeleiding van o.a. gitaar, accordeon, piano en elektronische percussie. Eigen liedjes, maar ook 'guilty pleasures', melodieën die aan een bepaalde periode herinneren, maar nu in een nieuw eigentijds jasje zijn gestoken. Eefje en Hanna Mesker zingen in het Engels, Nederlands en soms ook in het Duits, hun tweede moedertaal.

Bart-Jan van der Linden speelt alle keyboards en Gertjan Withagen gitaar. Het programma wordt verder ingevuld door de bijdrage van Chris den Boer met verhalen in het Hoekschewaards dialect en door een mysteryguest met een korte monoloog.

Entree € 10,00. Reserveren vooraf via 06 389 28 155 of via eelsebies@gmail.com.

Contactinformatie:
Locatie: Merwedestraat 21, Maasdam
Organisator: Galerie De Opkamer
Website:http://www.galeriedeopkamer.nl


Deel dit bericht met je vrienden!