logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
03jun 2015

Bijeenkomst toekomst detailhandel Hoeksche Waard

Woensdag 3 juni 2015, van 20:00 uur tot 22:30 uur.

Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW) organiseert namens de vijf gemeenten en in samenwerking met de ondernemers in de Hoeksche Waard en de provincie Zuid-Holland een interactieve bijeenkomst over de toekomst van de detailhandel in de Hoeksche Waard. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 3 juni 2015 van 20.00 tot 22.30 in het gebouw van de Rabobank in Heinenoord.

In de Hoeksche Waard wonen in de toekomst meer ouderen en minder jongeren. Deze ontwikkeling heeft belangrijke gevolgen onder andere voor de detailhandel. Daarnaast zorgen de toename van internetaankopen, de economische crisis, schaalvergroting en andere trends ervoor dat detailhandel op het eiland onder druk staat. Op 3 juni  gaan  betrokken ondernemers, winkeliersverenigingen en gemeenten in gesprek over de gevolgen van de demografische ontwikkelingen en gesignaleerde trends voor de detailhandel en over een mogelijk antwoord hierop.

De bijeenkomst is onderdeel van het gezamenlijke actieprogramma van ondernemers, maatschappelijke organisaties en gemeenten, het zogenaamde ‘Pact van de Waard’ en is een van de actiepunten in het door de vijf gemeenteraden vastgestelde Uitvoeringsprogramma SOHW 2015-2018.

Belanghebbenden kunnen zich aanmelden door voor 27 mei aanstaande een e-mail te sturen naar info@sohw.org onder vermelding van “Interactieve bijeenkomst toekomst detailhandel”. Ga voor meer informatie over de bijeenkomst naar www.sohw.org.

Contactinformatie:
Locatie: Gebouw Rabobank in Heinenoord
Organisator: SOHW
Email:info@sohw.org
Website:www.sohw.org


Deel dit bericht met je vrienden!