logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
30mei 2015

Gewijzigde ophaaldag oud papier Showkorps Juliana 's-Gravendeel

Zaterdag 30 mei 2015 vanaf 08:00 uur.

Showkorps Juliana wil u graag op de hoogte brengen van het feit dat de komende ophaaldag voor het oud papier op zaterdag 30 mei  as gepland staat. Er wordt dus voor 1 keer afgeweken van de data op de flyer van RAD. De reden hiervoor is dat het korps op zaterdag 6 juni deelneemt aan een taptoe in Mijdrecht en de leden dus geen oud papier kunnen ophalen. De taptoe in Mijdrecht begint om 13:30 uur en de toegang is gratis.

De leden van Showkorps Juliana halen vanaf 8 uur het oud papier op in de volgende wijken/straten; Centrum, Korte Smidsweg, Kortestraat, Roodenburg eo, de Nest, de Mijlpolder, Onder de Molen, Schuilingen, Atalanta eo, Lindehof, Hekelstraat, Lijnzaadstraat, Linnenstraat, Spinnerijstraat, Weverijstraat, Lokkenstraat, Anemoonstraat, Klaprooslaan, Irisstraat, Tuinstraat, Korenbloemerf, Jasmijnstraat, Narcisstraat, Anjerstraat, Tulpstraat, Seringenstraat.

Zorgt u dat het papier op tijd en goed gebundeld aan de straatkant staat, en haalt u het aub ook weer binnen als het per ongeluk blijft staan...? De laatste ophaaldag voor het oud papier voor de vakantie is op zaterdag 11 juli 2015.

Elke maandagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur is er gelegenheid om u oud papier ook in te leveren. Dit kan bij de oud papier container van Showkorps Juliana aan de Dirk Barthweg, aan het einde van de straat links, op het terrein van de familie Barendregt.

Let op! Muziekvereniging NLS haalt wel op zaterdag 6 juni a.s. het oud papier op in het overige deel van 's-Gravendeel. 

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Leden muziekkorps Juliana


Deel dit bericht met je vrienden!