logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
25mei 2015

Schaapscheerdersfeest Recreatieoord Binnenmaas

Maandag 25 mei 2015, van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Op 2e Pinksterdag (25 mei 2015) organiseert Recreatieoord Binnenmaas weer een groots schaapscheerdersfeest. Op die dag zullen diverse schapen van hun wol worden ontdaan, waarbij het publiek van harte welkom is te komen kijken.

Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats op de kinderboerderij van het Recreatieoord Binnenmaas tussen 11.00 en 16.00 uur. Er zijn ook een groot aantal demonstraties te zien als mandenvlechten, stoelen matten, wol spinnen, klompen maken, Zeeuwse wasdag en Zeeuwse Babbelaars bakken. Ook zijn er diverse stands waar u (h)eerlijke producten kunt kopen, zoals bijenproducten, schapenkaas, een boerenlandwinkel met diverse producten en verkoop van rundvlees, informatie over www.weiderund.nl die ook hamburgers bakt.

Het wildbeheer en de Dierenambulance zijn aanwezig om voorlichting te geven en er zijn oude tractors te bewonderen.

De kinderen kunnen met een strippenkaart deelnemen aan allerlei activiteiten. De kosten zijn € 2,50 per kaart en daarvoor kunnen ze ponyrijden, schaapjes scheren, limonade melken, hooivork hangen, schminken en zich helemaal uitleven op het springkussen.

De entree en demonstraties voor de kinderboerderij zijn gratis. Voor nadere informatie kunt u de kinderboerderij benaderen onder telefoonnummer 0186-603834.

Op 2e Pinksterdag zijn de speeltuin, attracties en openluchtzwembad geopend van 10.00 – 17.30 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Kinderboerderij Recreatieoord Binnenmaas
Organisator: Recreatieoord Binnenmaas
Website:www.recreatieoordbinnenmaas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!