logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ladies Night bij de Bommel Meubelen'
07mei 2015

Ladies Night bij de Bommel Meubelen

Donderdag 7 mei 2015, van 18:30 uur tot 22:00 uur.

Donderdagavond 7 mei 2015 organiseert de Bommel Meubelen in Strijen een Ladies Night. Op deze avond zullen er diverse ondernemers uit de Hoeksche Waard aanwezig zijn om de bezoekers in de watten te leggen.

Naast modeshows van Barbara Mode en Sis Kinderkleding uit Strijen zullen er diverse activiteiten zijn. Zo is er een cursus hoeden maken, een persoonlijke kleuranalyse, heerlijk ontspannen met een Indian Head Massage en zal Etos uit Oud-Beijerland aanwezig zijn met leuke acties.

De Kaassensatie en Shine Food en Drinks uit Strijen zullen aanwezig zijn om iedereen diverse lekkernijen te laten proeven. De muzikale aankleding wordt verzorgd door akoestisch trio De Zebra’s.

Eveneens zullen er hoge kortingen op alle accessoires gegeven worden, dus de dames die ook voor moederdag iets leuks wil kopen, kunnen meteen hun slag slaan.

Als kers op de taart geeft de Bommel Meubelen gratis goodiebags aan de bezoekers. Omdat de goodiebags van de Bommel altijd erg gewild zijn, moet men zich voor een persoonlijk afhaalticket inschrijven via de website van de Bommel.

Meer informatie en inschrijven voor een goodiebag kan op: www.debommel.com/ladies


Adres:
De Bommel Meubelen
Christiaan Huijgensstraat 3
3291 CN Strijen

Contactinformatie:
Locatie: Christiaan Huijgensstraat 3, 3291 CN Strijen
Organisator: De Bommel Meubelen
Website:http://www.debommel.com/ladies


Deel dit bericht met je vrienden!