logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie in gemeentehuis Korendijk'
04mei 2015

Expositie in gemeentehuis Korendijk

Van maandag 4 mei 2015 tot en met vrijdag 26 juni 2015.

Irma Holt uit Nieuwerkerk aan den IJssel is een veelzijdige autodidact die creativiteit en vakmanschap moeiteloos combineert. Irma exposeert haar werk van 4 mei tot 26 juni 2015 in het gemeentehuis van Korendijk. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

Wie is Irma?

Ruim 10 jaar geleden nam Irma het besluit om haar oude liefde schilderen weer serieus op te pakken. Voor het eerst in haar leven nam ze les en al snel bleek dat haar talent niet aan kracht had ingeboet. Ze ging op zoek naar een eigen stijl en vond die in benen of beter gezegd in het prikkelen van de fantasie van de kijker door het toepassen van de kunst van het weglaten. Vanaf het eerste schilderij in deze stijl, de Damesbenen, kan de toeschouwer het verhaal zelf vorm geven.

Als Irma zich naast het schilderen ook gaat toeleggen op het maken van tassen en sieraden, blijkt dat ze ook daar bijzondere aanleg voor heeft. Vele oude fietsbanden worden verknipt en verwerken in sieraden. Tijdens workshops laat ze zien hoe je van fietsband in combinatie met andere materialen een leuk sieraad kan maken. Het rubber van fietsbanden wordt ook gebruikt om de unieke tassen van gerecycled materiaal, veelal leer, een eigen accent te geven. Deze tassen zijn origineel van vorm maar tegelijkertijd ook praktisch en zeker geschikt voor dagelijks gebruik.

Openingstijden expositie

U kunt de expositie bezichtigen van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 12.30 uur en van maandag t/m donderdag van 13.00 – 16.30 uur. Kijk voor de openingstijden van het gemeentehuis op www.korendijk.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Korendijk
Organisator: Gemeente Korendijk
Website:www.korendijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!