logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
19apr 2015

Wandelingen vanuit Puttershoek

Zondag 19 april 2015 vanaf 10:30 uur.

wandelingen zondag 19 april vanuit Puttershoek
Hoekschewaard/ Zuiddiepbos/ Vliet en Dieproute
Start: Sportcafé ’t Centrum in Puttershoek

In samenwerking met ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’ en Mientje den Boer van ‘Hart voor Regelen’, organiseert ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 19 april, in samenwerking met Hoekschewaards Landschap (HWL), wandelingen en een excursie in de omgeving van Puttershoek.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 19 april tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Sportcafé ’t Centrum, Pieter Repelaerstraat 64, 3297BM, Puttershoek.

Er zijn vijf wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 7, 10, 16 en 21 km. De extra lange wandeling van 21 km voert over veel onverharde paden in het gebied tussen Puttershoek en Strijen.

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/of de excursie kost € 1,50 en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren onder meer langs het Zuiddiepbos, plan ‘Argusvlinder’, De Boezem, Vliet, Oude Land van Strijen, Cillaarshoek en Maasdam.

Korenmolen ‘De Lelie’ is voor bezichtiging geopend van 11:00 – 17:00 uur. Ook de er naast gelegen Koffie &Theetuin is voor deelnemers geopend.

Bereikbaarheid startpunt

Aanbevolen route: vanaf de N 217 (‘s-Gravendeel/ Oud-Beijerland), bij afslag Puttershoek (rotonde), richting Puttershoek rijden. Weg rechtdoor blijven volgen, totdat u winkels aan weerszijden ziet. Startpunt is hier aan uw rechter zijde.
OV: bus 167 Rotterdam-Zuidplein/ Strijen.

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 19 april krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ hartmann44@zonnet.nl of Mientje den Boer/ m.denboer@hartvoorregelen.nl

Contactinformatie:
Locatie: Startpunt Sportcafé 't Centrum, Pieter Repelaerstraat 64 te Puttershoek


Deel dit bericht met je vrienden!