logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
13apr 2015

Start boekenverkoop in bibliotheken

Maandag 13 april 2015.

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Vanaf 13 april 2015 start in zeven vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard een boekenverkoop. De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De boeken worden per tas verkocht, ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 3,00 voor een tas vol afgeschreven boeken.

In de volgende zeven vestigingen kan men vanaf 13 april tussen de afgeschreven boeken snuffelen: Oud-Beijerland, Numansdorp, Strijen, Puttershoek, ’s-Gravendeel, Mijnsheerenland en Klaaswaal.

De verkoop vindt plaats tijdens de reguliere openingstijden van de betreffende vestiging. Kijk op www.debhw.nl voor de openingstijden en voor alle andere activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek 's-Gravendeel, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Puttershoek, Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!