logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
11apr 2015

Groene Markt in Strijen

Zaterdag 11 april 2015, van 09:00 uur tot 14:30 uur.

Aanstaande zaterdag 11 april 2015 viert de Groene Markt in Strijen alweer het 1-jarig bestaan; een reden voor een klein feestje.

Hoewel het in het begin afwachten was of dit concept aan zou slaan in een kleine gemeente als Strijen, mogen we na een jaar zeggen dat het een succes is gebleken. Vele bezoekers hebben inmiddels hun vaste marktadressen voor hun boodschappen.

Iedere keer wordt geprobeerd te variëren in het aanbod; deelnemers melden zich vaak spontaan aan, maar natuurlijk zijn er ook enkele deelnemers die na een aantal markten besloten dat het niet bij hen paste. Naar tevredenheid kunnen we echter zeggen dat er wel degelijk een grote, vaste groep deelnemers is.

Zo vindt u op de komende zaterdag onder andere weer de desembakker, de palingrokerij, chocolade die mag, huisgemaakte jams en chutneys, geiten, schapen- en koeienkaas, gedroogd fruit, biologische voeding, vers fruit en groente en nog veel meer lekkernijen.

Om het 1-jarig bestaan te vieren is er zaterdag weer de marktloterij met prijzen die beschikbaar worden gesteld door de marktdeelnemers.

Ook is er weer livemuziek van zangeres Michelle, een terras, springkussen en kunnen kinderen gratis een insectenhotel maken in de tent.

Speciaal op deze feestelijke dag krijgt u bij meerdere marktdeelnemers een presentje bij uw aankoop.

De markt is er van 09.00-14.30 uur, op het Jaagpad/de Kaai.

Contactinformatie:
Locatie: Jaagpad/De Kaai Strijen


Deel dit bericht met je vrienden!