logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
11apr 2015

Concert NLS

Zaterdag 11 april 2015 vanaf 20:00 uur.

Op zaterdagavond 11 april 2015 zal in de Ichthuskerk aan de Zuid-Voostraat in ’s-Gravendeel een concert worden gehouden door muziekvereniging Na Lang Streven uit ’s-Gravendeel.

Het fanfareorkest en  het leerlingenorkest “New taLentS”, allebei onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers treden op. Daarnaast zal ook de slagwerkgroep, onder leiding van Cees van den Boogaard deze avond optreden.

Er zal een gevarieerd programma aan concertwerken worden gebracht waaronder het werk ‘Noah’s Ark’ van componist Bert Appermont. Een spectaculair werk dat een aantal onderdelen van het Bijbelverhaal over de Ark van Noach en de zondvloed beschrijft. 

Na een druk jubileumjaar in 2014, waarin de vereniging haar 80-jarig bestaan vierde, heeft de vereniging ook in 2015 haar programma inmiddels al weer goed gevuld met diverse optredens en acties. Het orkest zal dit jaar onder andere ook weer deelnemen aan een concertwedstrijd. Daarnaast laat de vereniging zich nog zien bij diverse officiële gelegenheden zoals Koningsdag en dodenherdenking en is er medewerking toegezegd aan het vieren van het  50-jarig jubileum van de ’s-Gravendeelse sportstichting in oktober.

Het concert op zaterdag 11 april zal beginnen om 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) en is gratis toegankelijk. U bent van harte welkom.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: NLS 's-Gravendeel
Website:www.nalangstreven.nl


Deel dit bericht met je vrienden!