logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
23feb 2015

Inloopspreekuur van Koninklijke Visio in ‘s-Gravendeel

Maandag 23 februari 2015, van 14:00 uur tot 16:30 uur.

Om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie en advies over slechtziend- en blindheid is Koninklijke Visio aanwezig op verschillende locaties. Zo zijn professionals van Visio op maandag 23 februari 2015 van 14:00 uur tot 16:30 uur te vinden in de bibliotheek, Smidsweg 42, in ’s-Gravendeel.

Uit onderzoek blijkt dat veel (oudere) mensen met een (zeer) beperkt zicht rond blijven lopen met vragen over leven met die visuele beperking. Mensen met visuele problemen zijn gebaat bij advies en revalidatie op maat.

De professionals van Koninklijke Visio kijken samen met deze cliënten naar de revalidatiemogelijkheden passend bij hun persoonlijke hulpvraag. Vragen over bijvoorbeeld aangepast lezen, tv-kijken, mobiliteit, vrijetijdsbesteding of het huishouden kunnen daarbij aan de orde komen.

Het is mogelijk om volop in het leven te blijven staan. Visio ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen bij het verwezenlijken van de wens om zelfstandig te leven. Ook persoonlijk en professioneel betrokkenen zijn welkom voor informatie en advies.

Waar: Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Datum: 23 februari 2015
Plaats: Smidsweg 42, ‘s-Gravendeel
Tijd: 14:00 tot 16:30 uur

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!