logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
12feb 2015

Meer tijd overhouden voor leuke dingen

Donderdag 12 februari 2015, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Met de drukte van vandaag de dag is het soms lastig om overzicht en structuur te houden. Je wordt al gauw bedolven onder alle social media en de onophoudelijke stroom van inkomende mails.

De Bibliotheek Hoeksche Waard organiseert op 12 februari 2015 een workshop Lifehacking, waarin geleerd wordt om deze overvloed aan informatie het hoofd te bieden.

Wat is lifehacking eigenlijk? De term Life Hack stamt uit 2004 en heeft te maken met slimme programmaatjes om gegevensstromen als email en RSS feeds mee te verwerken. Inmiddels wordt alles dat op een slimme manier een probleem oplost een life hack genoemd. Life hacks zijn hulpmiddelen om de overvloed aan informatie beter het hoofd te kunnen bieden.

Met de workshop Lifehacking leert deskundige Edo Postma hoe je meer doet in minder tijd, met minder stress. Hoe maak je handig en veilig gebruik maken van de cloud, hoe kun je sneller mail verwerken en wat zijn handige, tijdsbesparende apps.

De workshop is op donderdagavond 12 februari in de Bibliotheek Numansdorp van 19:30 tot 21:30 uur. Deelname kost € 7,50 of € 5,00 met je biebpas.

Aanmelden voor de workshop kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of in een van de bibliotheekvestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!