logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crescendo in concert met Kim de Boer'
07feb 2015

Crescendo in concert met Kim de Boer

Zaterdag 7 februari 2015.

Voor de 16e keer Crescendo in Concert in de sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Dit jaarlijks terugkerende concert zal zaterdag 7 februari 2015 plaatsvinden en begint om 20.00 uur.

En ook nu heeft Crescendo weer een mooie artieste gecontracteerd, namelijk Kim de Boer, één van finalisten in de eerste serie van The Voice of Holland.

Dat het concert serieus wordt voorbereid, blijkt wel uit het feit dat Kim de Boer inmiddels in Zuid-Beijerland met het orkest gerepeteerd heeft. Kim en Crescendo zullen tijdens het concert een negental nummers gezamenlijk uitvoeren, zoals ‘Make you feel my love’ van Adele en ‘Fallin’  van Alicia Keys.

Crescendo zal het concert openen met een prachtige Michael Jackson-medley, gaat op de musical tour (West Side Story) maar zal ook rockmuziek ten gehore brengen van Queen, Deep Purple en Status Quo.

Naast Kim de Boer zal als instrumentale solist Niek Zandee meewerken. Niek, al vele jaren deel uitmakend van het combo van Crescendo, zal onder andere soleren in Hey Jude, uiteraard onder begeleiding van Crescendo.

Het orkest van dirigent Henk Zwijgers zal het concert afsluiten met het altijd indrukwekkende ‘Afscheid’ van Sander de Buisonjé.

Het wordt al met al een feestelijk concert, waarbij natuurlijk ook weer de bijbehorende beamerbeelden worden vertoond, zoals u van Crescendo gewend bent.

U kunt nu nog kaarten bestellen a € 15,00 via de website van  Crescendo www.crescendo-zb.nl of via Arie Zwijgers (0186-661678) en Suzanne Saarloos (0186-662661).
 

Contactinformatie:
Locatie: Sporthal Cromstrijen in Numansdorp
Organisator: Fanfareorkest Crescendo Zuid-Beijerland


Deel dit bericht met je vrienden!