logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
21jan 2015

Feestelijke opening Lemniscaat collectie

Woensdag 21 januari 2015 vanaf 14:00 uur.

Uitgeverij Lemniscaat geeft ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan aan vijftig openbare bibliotheken haar complete fonds cadeau, plus alle in de toekomst te verschijnen titels. De Bibliotheek Hoeksche Waard is één van deze bibliotheken!

Op woensdag 21 januari viert de Bibliotheek dit met een feestelijke opening in de Bibliotheek Oud-Beijerland.

Illustrator Marijke Ten Cate opent om 14:00 uur de Lemniscaat collectie en de daarbij behorende presentatie op de Multi Touch Tafel. De presentatie, met filmpjes, beschrijvingen en liedjes van een aantal boeken uit de Lemniscaat-collectie, is het gehele jaar door te bekijken. De boeken kunnen natuurlijk geleend worden.

Na de opening is er een leuk programma voor alle kinderen t/m 6 jaar en hun ouders. Marijke geeft samen met muzikant Daniëlla Snijders een interactieve voorstelling.

Tijdens deze muzikale reis langs zand, zee en stad hoeven de kinderen zeker niet stil te zitten! De kinderen mogen lekker meezingen met de Oudhollandse liedjes uit “Joepie, Joepie”, het boek van Marijke. Met de hapidrum, viool en ukelele weet Daniëlla de kinderen op een bijzondere manier te boeien. Bij de vrolijke liedjes tekent Marijke ter plekke met kleurig krijt levensgrote tekeningen.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!