logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
19jan 2015

Tablet- en computercafé in Oud-Beijerland

Maandag 19 januari 2015, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Tips en trucs uitwisselen over tablets, computers, e-mail, laptops en computerprogramma’s? Het kan vanaf januari 2015 in het tablet- en computercafé van de Bibliotheek Hoeksche Waard, in samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard.

Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis en vaardigheden willen uitwisselen over het gebruik van tablets en computers zijn welkom.

Het tablet- en computercafé biedt net iets meer dan het reguliere tabletcafé. Men kan hier namelijk niet alleen terecht voor het uitwisselen van kennis over tablets, maar ook voor het delen van kennis over computers, e-mail en computerprogramma’s. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen.

Dankzij de samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard vindt het tablet- en computercafé niet alleen in de Bibliotheek Oud-Beijerland plaats, maar ook in de Beijerkorf aan de Jan Tooropstraat in Oud-Beijerland.

De Bibliotheek organiseert ook elke maand het reguliere tabletcafé. Het accent van het tabletcafé ligt op uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen. Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps, die met ongekende snelheid en creativiteit uitbreiden.

Kijk voor meer informatie op de website van de bibliotheek: www.debhw.nl.

Het tablet- en computercafé is elke eerste maandagochtend van de maand in de Bibliotheek Oud-Beijerland en elke derde maandagochtend van de maand in de Beijerkorf.

Datum en tijd:

  • tablet- en computercafé: maandag 5 januari in de Bibliotheek Oud-Beijerland, 10:00-12:00 uur
  • tabletcafé: woensdag 14 januari in de Bibliotheek Numansdorp, 9:30-11:00 uur
  • tablet- en computercafé: maandag 19 januari in de Beijerkorf, 10:00-12:00 uur
Contactinformatie:
Locatie: De Beijerkorf, Jan Tooropstraat Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!