logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
01dec 2014

Boekenverkoop in bibliotheken

Van maandag 1 december 2014 tot en met zaterdag 20 december 2014.

Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? In december start in drie vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard een boekenverkoop: Oud-Beijerland, Puttershoek en Numansdorp.

De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up- to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veelgevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen.

Van oudere en minder courante titels wordt één exemplaar in het depot geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot tóch beschikbaar.

De boeken worden per tas verkocht, ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt € 3,00 voor een tas vol afgeschreven boeken.

De verkoop vindt plaats tijdens de reguliere openingstijden van de betreffende vestiging. Kijk op www.debhw.nl voor de openingstijden en voor alle andere activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheken Numansdorp, Oud-Beijerland en Puttershoek
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!