logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
21nov 2014

Jongerendebat Nederland Leest

Vrijdag 21 november 2014 vanaf 14:00 uur.

Acht jongeren van het Hoeksch lyceum en twee kopstukken uit de wereld van natuur en cultuur debatteren over stellingen rondom Een Vlucht Regenwulpen.

Het jongerendebat wordt op 21 november 2014 in de Raadszaal van het gemeentehuis in Oud-Beijerland gehouden ter ere van Nederland Leest. Het publiek: iedere Hoekschewaardse intellectueel die houdt van een prikkelende discussie is welkom.

Debatleider is leesgigant Conny Reijngoudt van Bureau Lees en zo uit Gouda. Onder toeziend oog van Miranda den Tuinder (raadslid in Cromstrijen) in de rol van juryvoorzitter en twee strenge juryleden debatteren de jongeren over het beroemde boek van Maarten ’t Hart.

De jongeren van het Hoeksche Lyceum zullen in de professionele entourage van de raadszaal debatteren met elkaar en met bekende Hoeksche Waarders, zoals onder anderen Merijn van den Hoogenhoff ( Beheerder van Klein Profijt).

Wat vinden de jongeren van deze klassieke roman? Spreekt Een Vlucht Regenwulpen hen nog altijd aan? En hebben zij goede argumenten? Het zal erom spannen: wie krijgt gelijk?

Jongerendebat | Vrijdag 21  november | aanvang 14.00 uur |  Raadszaal Gemeentehuis Oud-Beijerland | W. van Vlietstraat 6 | toegang gratis

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!