logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
20nov 2014

Maarten en Bach

Donderdag 20 november 2014, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Muziek en literatuur: een prachtige klassieke combinatie. Ter ere van de negende Nederland Leest actie zet De Bibliotheek Hoeksche Waard Maarten ’t Hart muzikaal in het zonnetje.

Op donderdagavond 20 november 2014 brengen lokale top-musici de favoriete componisten van ’t Hart tot leven in het sfeervolle kerkje aan het Spui in Strijen.

Bach, Schubert en Mozart. Het zijn niet de minsten, die sopraan Anneke van Santen onder begeleiding van pianist Aart den Ouden en fluitist Patricia Hoogenboezem ten gehore brengt. De Hoekschewaardse voordrachtskunstenaar Hanneke Le Clerq zal de meest muzikale passages uit “Een Vlucht Regenwulpen” voordragen. Gezamenlijk weven zij een literair-muzikaal kleed, waarop woord en klank in een schitterend samenspel bij elkaar komen.

Voor iedereen die een heerlijke avond vol muziek en literatuur in het sfeervolle monumentale kerkje aan het Spui wil beleven, is dit een unieke kans. Na afloop krijgen de bezoekers het beroemde boek “Een Vlucht regenwulpen” van Maarten ’t Hart gratis mee naar huis.

In de maand november heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard naast deze muzikale avond en literair diner op 13 november en een jongerendebat op 21 november. Zie www.debhw.nl

20 november 19.30h – 21.30h | Kerk aan het Spui | Spui 12 | Strijen | Kaarten € 7,50 | met Bibliotheekpas € 5,00 | Vooraf aanmelden in de Bibliotheek of via info@debhw.nl

Contactinformatie:
Locatie: Kerk aan het Spui te Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!