logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
19nov 2014

Diner 4kids

Woensdag 19 november 2014 vanaf 18:00 uur.

Eten, drinken, lezen, lachen en luisteren. Speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar is er op 19 november 2014 een Diner 4kids in Strijen. Schrijver Hans Kuyper zal het diner opluisteren en hij zal ongetwijfeld zorgen voor een onvergetelijke avond.

Tussen de gangen door speelt schrijver Hans Kuyper gitaar. En hij leest voor uit Altijd feest! Zo maakt hij een vrolijke rondgang langs feesten en hoogtijdagen in Nederland en in andere culturen. Van Oud en Nieuw tot Suikerfeest en van Sint Maarten tot Chanoeka.

Eerder traden de Gouden Griffelwinnaar Simon van der Geest, de grappige schrijfster Tosca Menten en de kindercabaretier Thijs Goverde op tijdens het Diner 4kids. Deze diners waren stuk voor stuk een doorslaand succes. Dit jaar belooft een nóg groter eet-lees-feest te worden.

Het diner vindt plaats in Eterij en Tapperij De Ooijevaer en ’t Schaep in Strijen op woensdagavond 19 november. Aanvang is 18:00 uur.

Opgeven kan bij Eet- en Tapperij De Ooijevaer en ’t Schaep (078-6747400) of bij alle vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard of via www.debhw.nl 

Prijs is € 15,00 inclusief 2 consumpties. Met Biebpas € 2,50 korting.

Het diner is geschikt voor kinderen van ca. 8 tot 12 jaar.

Contactinformatie:
Locatie: De Ooijevaer en 't Schaep in Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!