logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
17nov 2014

Tabletcafé in Puttershoek

Maandag 17 november 2014, van 18:30 uur tot 20:00 uur.

In november organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard driemaal een tabletcafé. Vrijdag 7 november is het Tabletcafé open in de Bibliotheek Oud-Beijerland, maandag 17 november in de Bibliotheek Puttershoek en maandag 24 november in de Bibliotheek 's-Gravendeel.

Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere Tablets zijn welkom.
De beste tips & trucs delen met anderen en zelf ook weer wat wijzer worden. De mogelijkheden van de iPad of andere Tablet ontdekken, nieuwe apps verkennen. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen.

Het accent van het Tabletcafé ligt op uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen.

Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps, die met ongekende snelheid en creativiteit uitbreiden.

De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft.

Datum:

  • 7 november in Oud-Beijerland
  • 17 november in Puttershoek
  • 24 november in 's-Gravendeel

Tijd:  18.30 - 20.00 uur

Kosten:  gratis

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Puttershoek
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!