logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
13nov 2014

Heerlijk dineren in een literaire entourage

Donderdag 13 november 2014 vanaf 19:00 uur.

Eten en Lezen. Nederland Leest 2014: voor de 9e keer viert de Bibliotheek Hoeksche Waard dit met een Literair diner. Gastronomisch en letterkundig sluit het onderwerp helemaal aan bij de klassieker van Maarten ’t Hart. Wie weet liggen de gevleugelde naamgevers van het boek straks op uw bord.

Op 13 november kunnen maximaal vijftig lezers genieten van het Literair diner in Strijen. Een heerlijke feestavond vol van eten, drinken en geanimeerd praten over Een vlucht regenwulpen. Het geheel staat in het teken van eetlezen, zodat een overheerlijke maaltijd in stijl verzekerd is. Dresscode is tuin.

De avond wordt gedragen door Theatercollectief Hoeksche Waard. Tussen de gangen door speelt dit toneelgezelschap een eigenzinnige bewerking van het boek Een vlucht regenwulpen met als titel Uitvluchten.

Als locatie is gekozen voor Bibliotheek Strijen (Stockholmplein 1 | 3291 TP Strijen ) Het literair diner wordt gesponsord door Struijk & Hamerslag en De ooijevaer en ’t schaep (voorheen Pinokkio) in Strijen.

Locatie: Bibliotheek Strijen
Aanvang:  13 november 19.00 uur, inloop 18.30 uur
Dresscode: tuin
Catering: De ooijevaer en ’t schaep
Inschrijven: De ooijevaer en ’t schaep tel. 078-6747400, via info@debhw.nl of alle vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.
Prijs: € 27,50 incl. welkomstdrankje - bibliotheekleden krijgen € 2,50 korting

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!