logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
13nov 2014

Workshop MS Word 2013

Donderdag 13 november 2014, van 14:00 uur tot 15:30 uur.

Documenten aanmaken, openen en opslaan. Voor de één is het gesneden koek, voor de ander abracadabra. Speciaal voor starters is er een korte workshop over de basisprincipes van Word 2013 in Bibliotheek Numansdorp op donderdagmiddag 13 november 2014. Na deze sessie zijn de deelnemers helemaal klaargestoomd voor de juiste werkwijze.

Tijdens de workshop besteedt een ervaringsdeskundige aandacht aan de basisprincipes van Word 2013 (werken met het lint, de werkbalk snelle toegang indelen). Ook het werken met documenten (nieuwe documenten aanmaken, documenten openen en opslaan) wordt besproken. En niet te vergeten het werken met tekst (invoegpunt/cursor verplaatsen, tekst typen, nieuwe regel, alinea en pagina, hoofdletters, speciale tekens en symbolen, datum en tijd invoegen).

Als deze beginselen zijn behandeld komt het volgende punt aan bod: het selecteren van tekst, kopiëren en verplaatsen (tekst selecteren en verwijderen, acties ongedaan maken, tekst kopiëren en verplaatsen, zoeken en vervangen). Tenslotte behandelt de deskundige coach het afdrukken van tekst (afdrukvoorbeeld, meer dan één pagina bekijken, afdrukken, papierinstellingen wijzigen) en het opmaken van tekens (tekst vet maken, onderstrepen en cursief, lettertype en tekengrootte).

Deelnemers kunnen hun eigen laptop met Microsoft Word 2013 meenemen. Ook gebruikers van oudere versies zijn welkom. Een aantal handelingen kan dan afwijkend zijn, maar er is genoeg aansluiting om te kunnen aanschuiven bij deze workshop.

13 november | 14.00 uur tot 15.30 uur | Bibliotheek Numansdorp | Wethouder van der Veldenweg 3 | Tel 0186 65 34 32 | Toegang: € 10 | € 7,50 met Biebpas | vooraf aanmelden gewenst via info@debhw.nl of in de bibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!