logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
12nov 2014

Kinderboekenschrijver Betty Sluyzer leest voor in 's-Gravendeel

Woensdag 12 november 2014, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Speciaal voor baby's, peuters en hun ouders komt kinderboekenschrijver Betty Sluyzer voorlezen in de bibliotheek. Zij brengt op woensdagochtend 5 november een bezoek aan de bibliotheek Oud-Beijerland en op woensdagochtend 12 november aan de bibliotheek 's-Gravendeel.

Tijdens het voorlezen laat Betty aan de deelnemers zien hoe men ook thuis een feestje kan maken van voorlezen. Er is ruimte om vragen te stellen en er kunnen gesigneerde boeken van Betty gekocht worden, zoals ’Babba baby heeft een buikje’ en ’Babygym.’

Betty Sluyzer studeerde Nederlands aan de UVA en begon 26 jaar geleden met het schrijven van kinderboeken. Sinds ze zelf kinderen heeft, is ze zich verder gaan verdiepen in taalontwikkeling, kinderboeken en leren lezen. Ze geeft swingende presentaties, bezoekt klassen en geeft ouderavonden, cursussen en trainingen op het gebied van presenteren, taalontwikkeling, kinderboeken, dyslexie, voorlezen en leren lezen.

Ouders kunnen op deze ochtend hun kindje gratis lid maken van de bibliotheek. Zij krijgen gelijk een leuk BoekStartkoffertje, gevuld met o.a. twee babyboekjes, cadeau.

Deelname aan deze BoekStart workshop is gratis, geinteresseerden kunnen zich aanmelden in de bibliotheek of via de site van de bibliotheek www.debhw.nl.

5 november | Van 10:00 tot 11:00 uur | Bibliotheek Oud-Beijerland
12 november | Van 10:00 tot 11:00 uur | Bibliotheek 's-Gravendeel

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!