logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
12nov 2014

Workshop lenen van e-books in bibliotheek

Woensdag 12 november 2014, van 10:30 uur tot 12:00 uur.

Grote schrijvers en recente titels. Via de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard zijn tal van aansprekende e-books te leen. Hoe werkt dit en hoe krijgen leners de e-books op hun tablet of e-reader?

Speciaal om iedereen wegwijs te maken is er op woensdagochtend 12 november 2014 een workshop over het lenen van e-books in de bibliotheek Oud-Beijerland.

Bibliotheekleden hebben vrij toegang tot een grote collectie e-books van circa 7.000 e-books, met ook veel recente titels. Van grote schrijvers als Anna Enquist, Maarten ‘t Hart (auteur van Nederland Leest in november), Arthur Japin, Paolo Coelho, Ilja Leonard Pfeiffer, Joost Zwagerman, Arnon Grunberg, Hella S. Haasse, Thomas Lieske en Thomas Rosenboom komt vrijwel het totale oeuvre beschikbaar. Voor het eind van het jaar komen daar nog minstens 1.000 titels bij.

Tijdens de workshop neemt Mediacoach Agnes van Lent de deelnemers stap voor stap mee in de wereld van de e-books. Aan de orde komen onder meer het aanmaken van een account bij het e-bookplatform en het zoeken en binnenhalen van e-books op een e-reader, laptop/pc of tablet. De deelnemers krijgen veel achtergrondinformatie om thuis zelf aan de slag te gaan met het lenen van e-books.

De workshop is gratis toegankelijk met een bibliotheekabonnement, maar aanmelden is verplicht. Inschrijven kan bij de Bibliotheek in de buurt of via het aanmeldformulier op www.debhw.nl.

• 12 november 10:30 - 12:00 uur in bibliotheek Oud-Beijerland

Let op: wie een eigen laptop of tablet meeneemt, kan direct aan de slag.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!