logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
09nov 2014

Wandeling vanuit Klein Profijt

Zondag 9 november 2014 vanaf 10:30 uur.

Als afsluiting in 2014 van vorige succesvolle wandelingen in de Hoeksche Waard, organiseren Mientje den Boer van ‘Hart voor Regelen’ en ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 9 november, in samenwerking met Hoekschewaards Landschap (HWL) wandelingen en een excursie in de omgeving van Oud-Beijerland.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 9 november tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11, 3261 MD Oud Beijerland.

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 14 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie.

Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/of de excursie kost € 1,50 en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Voor iedere deelnemer is er een kleine attentie.

De wandelroutes voeren onder meer langs Oude Maas, Spui, Spuipark, Centrum Oud-Beijerland en via de ‘Bomenroute’, die op attractieve wijze laat zien hoe groen Oud-Beijerland is.

Bereikbaarheid startpunt

Onder meer: vanaf N 217 richting Oud-Beijerland, bij rotonde richting industrieterrein ‘De Bosschen’. Na 50 m. buigt weg naar links, Jan v.d. Heijdenstraat, derde straat (voorbij Mercedesdealer) rechtsaf, A.v.Leeuwenhoekstraat, einde weg parkeerterrein.

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 9 november krijgen bij het startpunt.
U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ hartmann44@zonnet.nl of Mientje den Boer/ m.denboer@hartvoorregelen.nl

Contactinformatie:
Locatie: Startpunt Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11 Oud-Beijerland
Organisator: Hart voor regelen / Hans Hartmann wandelingen / HWL


Deel dit bericht met je vrienden!