logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
08nov 2014

Samen meer Hoeksche Waard op ponymarkt Puttershoek

Zaterdag 8 november 2014.

In het kader van de regionale campagne ‘Samen meer Hoeksche Waard’ is het campagneteam Binnenmaas op zaterdag 8 november 2014 ’s ochtends aanwezig op de ponymarkt in Puttershoek.

De gemeenten in de Hoeksche Waard krijgen vanaf 1 januari 2015 extra taken op het gebied van jeugd, zorg en werk. Dat betekent iets voor iedere inwoner in de Hoeksche Waard.

De campagne ‘Samen meer Hoeksche Waard’ laat Hoeksche Waardse voorbeelden zien van mensen die helpen en worden geholpen. Ze worden op allerlei manieren samengebracht.

Diverse middelen worden ingezet om de inwoners in deze regio over de veranderingen te informeren. Zo staat er al enkele weken iedere vrijdag een advertorial over Hoeksche Waardse vrijwilligers in Het Kompas, wordt er deze maand huis-aan-huis een themakrant verspreid en zijn flyers en posters te vinden bij bijvoorbeeld bibliotheken, huisartsen en op nog veel meer plekken.

Alle relevante informatie over de veranderingen op het gebied van jeugdhulp, maatschappelijke ondersteuning en werk staat op de nieuwe website www.samenmeerhoekschewaard. Op deze site kunnen mensen per mail hun vragen indienen.

Ook bij de Wmo-loketten van de gemeenten kan men met vragen terecht. De telefoonnummers staan op de website.

Contactinformatie:
Locatie: Puttershoek
Website:www.samenmeerhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!