logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
05nov 2014

Lezing over graancirkels

Woensdag 5 november 2014 vanaf 19:30 uur.

Sinds 1994 is Janet Ossebaard actief betrokken bij het graancirkelonderzoek en geeft zij lezingen in binnen- en buitenland over dit wonderlijke fenomeen. In haar lezingen belicht zij de verschillende facetten van de graancirkels.

Vragen die beantwoordt worden zijn bijvoorbeeld: wie zijn de cirkelmakers, met wat voor bewustzijn hebben we hier te maken en waarom ontvangen we deze prachtige patronen eigenlijk in onze velden? janet vertelt openhartig haar persoonlijke verhaal, over hoe dit fenomeen haar leven heeft veranderd.

Over dit inspirerende en openende mysterie kan Janet minstens dagenlang vertellen, in de lezingen echter beperkt zij zich tot 2 à 3 uur.

2014 was een vreemd en vernieuwend graancirkeljaar. Er waren minder formaties dan in voorgaande jaren en vaak waren ze simpel en zelfs slordig qua design. En toch was 2014 een doorbraak in het graancirkelgebeuren! Het hoe en waarom laat ik zien in deze nieuwe presentatie, met nooit eerder vertoonde beelden van UFO's en ET Contact...

Haar enthousiasme en kennis van zaken, in combinatie met prachtige beelden van onder meer de live gefilmde totstandkoming (in luttele seconden!) van een complexe graancirkel, staan garant voor een onvergetelijke bijeenkomst, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Woensdag 5 november 2014, aanvang 19.30 uur. Toegang € 17,50 incl. koffie/the, locatie centrum Spiritual Balance, Boompjesstraat 27, Strijen

Contactinformatie:
Locatie: Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!