logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'NLS speelt op locatie'
07okt 2014

NLS speelt op locatie

Dinsdag 7 oktober 2014, van 20:00 uur tot 21:30 uur.

Het Fanfareorkest van muziekvereniging Na Lang Streven zal op dinsdag 7 oktober haar repetitieruimte verruilen voor het Atrium van de Spinhof in ’s-Gravendeel.

In plaats van de vaste repetitieavond in het eigen muziekgebouw zal er, in het teken van het 80 jarig jubileum, een extra concert worden gegeven voor alle belangstellenden in het Atrium van de Spinhof in ’s-Gravendeel.

Het doel van dit optreden is  om mensen die niet in staat zijn geweest om naar de concerten van NLS te komen alsnog de gelegenheid te geven om te komen luisteren.

Onder leiding van dirigent Arnold Zwijgers zal het orkest, van de vereniging die dit jaar 80 jaar bestaat, een concert geven met een selectie uit het repertoire van het afgelopen jaar, aangevuld met enkele nieuwe werken.

Het concert is gratis toegankelijk en zal om 20:00 uur beginnen en rond 21:30 uur afgelopen zijn. Een ieder is van harte welkom.

Na dit optreden zal het orkest beginnen met de voorbereidingen voor het kerstconcert op 13 december in de Lambertus Kerk in Strijen.

Tussendoor zal er nog een 2e extra concert worden gegeven in het Atrium van “De Boomgaard” aan het Weegje in ’s-Gravendeel op dinsdag 4 november.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: NLS 's-Gravendeel
Website:www.nalangstreven.nl


Deel dit bericht met je vrienden!