logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open dagen Kunstrijvereniging De Drechtsteden'
04okt 2014

Open dagen Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Van zaterdag 4 oktober 2014 tot en met woensdag 8 oktober 2014.

Kinderen leren lopen, fietsen, zwemmen en natuurlijk ook schaatsen. Wil je goed leren schaatsen? Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (afgekort DDD) verzorgt onder deskundige begeleiding van ervaren, gemotiveerde trainsters en topcoaches lessen basisschaatsen op de ijsbaan aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.

De vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod voor de jeugd en volwassenen.

Kom een kijkje nemen op de ijsbaan en zelf schaatsen tijdens de open lessen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.

Open lessen:
zaterdag   4 oktober  van 11.30-12.30 uur (jeugd 4 t/m 12 jaar)
woensdag 8 oktober  van 16.15-17.15 uur (jeugd 4 t/m 12 jaar)
woensdag 8 oktober van 16.30-17.30 uur (vanaf 18 jaar)

Bij de Dordtse vereniging, die dit jaar haar 35 jarig bestaan heeft gevierd, vind je altijd iets wat je aanspreekt. Elk seizoen wordt er door de leden geschaatst voor de KNSB diploma’s.

Naast recreatieve lessen en met veel plezier schaatsen is er een doorgroei naar de (recreatieve) wedstrijdgroep of de selectie mogelijk.
De vereniging heeft naast de leden die met veel plezier wekelijks de lessen volgen ook een grote wedstrijdgroep waarvan een aantal tot de nationale top behoren.

Wil je mee schaatsen dan wordt verzocht om via de website even aan te melden.

Op de dag van de open les worden de deelnemers een half uur voor aanvang van de les verwacht bij de verenigingsbalie in de hal van de Sportboulevard.

Zonder aanmelding vooraf ben je ook van harte welkom.

Meedoen met de lessen kan uitsluitend op kunstschaatsen. De vereniging stelt tijdens de open lessen gratis kunstschaatsen beschikbaar (zolang de voorraad strekt). Deze kunnen na aanmelding bij de verenigingsbalie worden afgehaald bij het uitgiftepunt van de vereniging. Wel wordt gevraagd om een borg in de vorm van contante betaling van
€ 50,-- of inlevering van een geldig ID. Pinnen is niet mogelijk bij de vereniging.

Op de open dagen is alle informatie over de lessen en het cursusaanbod beschikbaar.

Bij inschrijving op de open dagen voor 4 snuffellessen of de snelcursus schaatsen in de herfstvakantie van 20 t/m 22 oktober ontvangt u een leuk cadeau.

Meer informatie  en het aanmeldformulier op www.ddd-kunstrijden.nl.

Contactinformatie:
Locatie: IJsbaan Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht


Deel dit bericht met je vrienden!