logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
28sep 2014

Arnoud Drop in ’s-Gravendeel

Zondag 28 september 2014 vanaf 17:00 uur.

Op zondag 28 september is er weer een Ubentwelkomdienst in de Gereformeerde Ontmoetingskerk aan de Vlasakker nr. 2 in ’s-Gravendeel.

Spreker is dit keer Arnoud Drop. Arnoud, vrijwilliger bij , en sinds kort voorzitter van, de Stichting Alphacursus Nederland.

Arnoud zegt van zichzelf (www.christelijkpodium.nl): Het liefst spreek ik voor een publiek met een laagdrempelige ingang, ook vind ik het leuk voor afwisselende doelgroepen zoals jeugddiensten, festivals, conferenties en andere christelijke evenementen te spreken, om zo christenen van alle leeftijden te enthousiasmeren over het leven met God. Ook probeer ik in mijn praatjes actualiteiten en humor te laten terugkomen.

Voor de dienst van zondag a.s. heeft Arnoud als thema gekozen: ‘Het vaderhart van God’, en werkt dit uit aan de hand van Marcus 14 de verzen 32 tm 42.

Na de dienst is weer volop gelegenheid na te praten over het gehoorde en / of misschien iets waar u allang mee zit. Dit alles onder het genot van een broodje en koffie, thee of fris.

De band ‘Revival’ verzorgt weer voor de muzikale omlijsting van het geheel.

Aanvang van de dienst 17.00 uur.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Gereformeerde kerk 's-Gravendeel
Website:http://www.ontmoetingskerksgravendeel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!