logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crossroad Event'
27sep 2014

Crossroad Event

Van zaterdag 27 september 2014 tot en met zondag 28 september 2014.

Stichting Crossroad Hoeksche Waard organiseert het laatste weekend van september samen met 11 kerken in de Hoeksche Waard het Crossroad Event.

Als interkerkelijk initiatief bundelen we onze krachten, inzichten en gaven en organiseren we verschillende activiteiten waarmee kinderen, jongeren en volwassenen op uiteenlopende manieren kennismaken met elkaar en het christelijke geloof. Het is ons verlangen dat mensen uit de Hoeksche Waard ontdekken wie Jezus is en dat Zijn liefde zichtbaar wordt.

Eén van de activiteiten die worden georganiseerd is het Crossroad Event. Dit evenement vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats.

Net als vorig jaar is de locatie sporthal De Boogerd in Oud-Beijerland.

Beleef dit weekend mee! Geniet van de programmaonderdelen, de ontmoeting met elkaar en de prachtige boodschap die op uiteenlopende manieren wordt gebracht.

De toegang is tijdens het hele weekend gratis.

Programma

  • Zaterdagmiddag: Spel & Show 4 Kids Kindermiddag boordevol spellen, springkussen, schminken, muziek en de gloednieuwe voorstelling ‘Als een vis in het water’ van Matthijs Vlaardigerbroek. Uiteraard zijn ouders, opa’s en oma’s ook weer van harte welkom.
  • Zaterdagavond: The Challenge Avond waarop jongeren uit de Hoeksche Waard de uitdaging aangaan om samen met onder andere worship-band Relent uit Oud-Beijerland een spektakel van muziek, zang en mime-theater neer te zetten. Laat je uitdagen door wat zij je door deze verschillende uitingsvormen heen te vertellen hebben!
  • Zondagmiddag: Hoeksche Waard zingt Gezinsmiddag waarin Interkerkelijk Jongerenkoor Maranatha samen met mensen uit de Hoeksche Waard door middel van vier oefenavonden een regionaal gelegenheidskoor vormt. Er worden psalmen en Nederlands- en Engelstalige liederen gezongen.

Meer info

Kijk voor meer informatie en het promo-filmpje op www.crossroadhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Sporthal De Boogerd Oud-Beijerland
Organisator: Stichting Crossroad Hoeksche Waard
Website:www.crossroadhw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!