logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
26sep 2014

Lezingencyclys Rob van Zanten

Vrijdag 26 september 2014, van 20:00 uur tot 22:30 uur.

Op vrijdag 26 september 2014 gaat de eerste van vier lezingen van start, die gegeven gaan worden door Rob van Zanten.

Rob van Zanten behaalde bekendheid door, in samenwerking met wijlen Bram Vermeulen, documentaires te maken waarbij de onderwerpen “reïncarnatie” en “karma” uitvoering ter sprake kwamen. Tegenwoordig behandelt hij deze onderwerpen in verschillende presentaties. Als rode draad door zijn presentaties loopt de zoektocht naar inhoudelijke verdieping van het leven. Samen met gelijkgestemden wordt aan de hand van bewustwording meer diepgang gegeven aan de vraagstukken die ons in het dagelijks leven bezighouden.

De lezingen van Rob van Zanten richten zich daarom op mensen die meer uit hun leven willen halen.

De lezingen behandelen het werken aan je bewustwording door het begrijpen van onder andere de natuurwetten, reïncarnatie en karma, spiegelleer, het stervensproces zowel lichamelijk als spiritueel, de nadieslijnen (etherisch zenuwstelsel) , herramen, chakra's , medridianen. Rob van Zanten zal, met didactische souplesse, helder de geboden materie verwoorden en antwoord geven op de door u gestelde vragen, zodat u dit alles toe kunt passen ins het dagelijks leven. Wilt u ook een stap maken op uw geestelijke ladder? Voor deze lezingencyclus bestaande uit vier maandelijkse avonden, willen wij iedereen uitnodigen die buiten de maatschappelijke “box” durft te denken en te leven. We hopen door vraag, antwoord en discussie elkaar te stimuleren om met veel enthousiasme ons groeiproces meer vorm te geven.

De kosten voor de vier avonden bedragen incl. koffie/thee € 75,00. Aanmelden of informatie via 06-53518321. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27 Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!