logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
20sep 2014

Open dag Biologisch Goed

Zaterdag 20 september 2014, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

De Zuid-Hollandse webwinkel Biologisch Goed houdt op zaterdag 20 september een Open Dag voor al haar klanten en belangstellenden. Op deze Dag zal het nieuwe Groente- en Fruit abonnement gelanceerd worden.

U kunt op de Open Dag kennismaken met het bedrijf Biologisch Goed, haar medewerkers en een groot aantal leveranciers en dit alles in de ambiance van het biologisch tuinbouwbedrijf van de gebrs. Rozendaal, Oudendijk 67 in Strijen.

Biologisch Goed levert al jarenlang een groot assortiment aan biologische producten aan haar klanten, die verspreid over de hele provincie Zuid-Holland wonen. Nu wil zij al haar klanten, èn natuurlijk alle andere belangstellende kennis laten maken met het bedrijf. Locatie hiervoor is het biologisch tuinbouwbedrijf van één van haar eigenaren, de gebrs. Rozendaal in Strijen.

Op deze Open Dag kunt u zien hoe een biologische webwinkel werkt. Verder krijgt u een rondleiding langs de gewassen, kunt u zelf courgettes helpen oogsten, en kunt u kennismaken met een groot aantal leveranciers van de webwinkel. Boeren en tuinders, maar ook diverse andere bedrijven.

De catering is uiteraard volledig biologisch. Ook Paardenmelkerij ‘Hoeksche Waard’ (even verderop aan dezelfde Oudendijk) opent deze dag haar deuren.

Natuurlijk kunt u uw kinderen gerust meenemen, er zijn voldoende activiteiten om deze dag voor hen ook onvergetelijk te maken.

Tijdens de Open Dag wordt het nieuwe Groente- en Fruit Abonnement van Biologisch Goed gepresenteerd: U krijgt elke week een gevarieerd pakket aan biologische aardappelen, groente en fruit voor een heel redelijke (vaste) prijs. Rechtstreeks van het land van de teler in de buurt, rechtstreeks bij u thuisbezorgd.

Wees welkom op deze Open Dag van 10:00 tot 1600 uur.

 

Contactinformatie:
Locatie: Oudendijk 67 in Strijen
Organisator: Biologisch Goed
Website:www.biologischgoed.nl


Deel dit bericht met je vrienden!