logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tweedehands-kledingbeurs Soroptimisten'
19sep 2014

Tweedehands-kledingbeurs Soroptimisten

Van vrijdag 19 september 2014 tot en met zaterdag 20 september 2014.

Op vrijdag 19 september van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag 20 september van 10.00 uur tot 16.00 uur wordt de jaarlijkse tweedehands-kledingbeurs van Soroptimistclub Hoeksche Waard/IJsselmonde gehouden.

De locatie is de voormalige Hans Textiel aan de Oostdijk 61 in Oud-Beijerland. Een beurs met de betere dameskleding. Dit jaar ook met veel shawls, tassen en schoenen.

Voor veel dames is deze beurs een terugkerend uitje en men staat vrijdagochtend al in de rij voordat de beurs haar deuren opent. De jacht op de mooiste koopjes kan dan beginnen.

De prijzen zijn laag. Zo kunt u al een prachtige merkpantalon scoren voor euro 5,--.  De Soroptimisten helpen u bij het maken van de juiste keuze en geven desgewenst ook kleuradviezen.

De beurs staat garant voor mooie koopjes in een gezellige en plezierige sfeer.

De opbrengst gaat  naar goede doelen.  Zoals de Stichting Hospice Hoeksche Waard en het project voor scholing van gevluchte Syrische kinderen. Miljoenen Syrische kinderen lijden al drie jaar onder het geweld in hun land. Deze generatie mag geen verloren generatie zijn.  Het doel van dit gezamenlijke project van Nederlandse Soroptimistclubs en UNICEF Nederland is dat Syrische kinderen in Turkije naar school kunnen gaan.

Kijk voor meer informatie over dit project op de website www.soroptimist.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Oostdijk 61 Oud-Beijerland
Organisator: Soroptimistenclub Hoeksche Waard/IJsselmonde
Website:www.soroptimist.nl


Deel dit bericht met je vrienden!