logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Circus Renaissance op recreatieoord Binnenmaas'
09aug 2014

Circus Renaissance op recreatieoord Binnenmaas

Van zaterdag 9 augustus 2014 tot en met zondag 17 augustus 2014.

Het is ons een genoegen dat het Nederlands Circus Renaissance in uw gemeente te zien zal zijn. In 2014 presenteren wij in een tentencomplex dat de sfeer van nostalgie ademt, pluche, klatergoud en kroonluchters zorgen voor een sprookjesachtige circusbeleving een nostalgische voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen.

In een twee uur durende klassieke voorstelling in nostalgische sfeer gebracht door internationale artiesten van over de gehele wereld laten wij u een sprankelend circusfeest zien met een passie voor nostalgie, het circus heet ook niet voor niets Renaissance kortom eerlijk en heerlijk circus voor de hele familie.

Wij geven nieuw elan aan het klassieke circus van weleer. Alle elementen van het traditioneel circus komen voorbij maar dan wel in een theatrale presentatie die er voor zorgt dat de show boeit vanaf  de eerste tot de laatste minuut.

Ook dit jaar presenteren  wij weer een geheel nieuw programma met onder  andere Crazy Hendry een jonge talentvolle Tsjech. Als geen ander stapelt hij planken en buizen in alle mogelijke en onmogelijke posities en combinaties op elkaar en het publiek zal zich verwonderen hoe deze artiest zijn evenwicht weet te bewaren. Ook laat hij een leuke act met draaiende borden zien.

Beatrice Spinde was samen met haar paarden en honden al te bewonderen in circussen in Frankrijk, Ierland, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk. Ze brengt een vrijheidsdressuur met 6 Andalusië paarden gemaskerd, poëtisch en betoverend kortom een echt circusbeeld. Ook rijdt ze een hogeschool dressuur van hoge klasse. Beatrice heeft deze dieren met veel liefde en geduld de diverse tricks bijgebracht. Beatrice schittert ook met ondeugende hondjes die zelfs kunnen paardrijden. Ook deze dieren zorgen voor een klassiek circusgevoel. Kijk en geniet ervan.

Het optreden van de uit Hongarije afkomstige Renata Toth is van grazieuze schoonheid, zij zweeft als een paradijsvogel aan lange doeken door de nok van de circustent. Ook doet Renata een act op het slappe koord, een act van wereldklasse met veel aanzien in de circuswereld.

Ook geweldig de act van de Familie Schmarlovski . Met hun drie grote ara`s en een tiental kleine papagaaien brengen zij hun act helemaal in de piratenstijl.

De jong lage komt dit jaar van Gabor Cesar met veel temperament jongleert in hoog tempo ballen, ringen en clubs door zijn charme en hoge snelheid zorgt hij voor een geweldige sfeer in de circustent.

Clown Marco Biasini zal met zijn reprises zorgen voor de gulle lach.

Trio Cesar met springkplankacrobatiek van de hoogste klasse.

Natuurlijk wordt het programma afgesloten door een zinderende finale wat zal blijven is de herinnering aan een klassieke circusshow met de nodige passionele nostalgie Circus Renaissance laat kinderen van alle leeftijden voor even hun zorgen vergeten. We hopen dat ook dit jaar het publiek weer massaal de weg naar onze voorstelling weet te vinden. Onze entreeprijzen zijn dit jaar niet verhoogd omdat alles al duur genoeg is.

Ook dit jaar is Circus Renaissance volkomen gewijd aan circusgeschiedenis en dat is te zien en te horen. Tot in de kleinste details zijn de kostuums uitgewerkt, de artiesten zien er uit alsof ze met de tijdmachine van 100 jaar geleden zijn gekomen. En ook de acts zijn zorgvuldig gekozen.

Acrobaat circus RenaissanceBeleef deze pure nostalgie en proef de liefde van de circusartiesten en directie voor hun vak. Een uniek Nederlands circus dat je zeker moet bezoeken.

Locatie

In Mijnsheerenland zal het circuscomplex worden opgebouwd op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas aan de Vrouwenhuisjesweg 7.

Voorstellingen

Wegens het niet doorgaan van voorstellingen in Kamperland zijn er extra voorstellingen en is de première al op zaterdag 9 augustus.

ZATERDAG 9 AUGUSTUS 15.00 UUR & 19.00 UUR
ZONDAG 10 AUGUSTUS 14:00 UUR
DONDERDAG 14 AUGUSTUS 20.00 UUR
VRIJDAG 15 AUGUSTUS 15.00UUR & 20.00 UUR
ZATERDAG 16 AUGUSTUS 15.00 UUR & 20.00 UUR
ZONDAG 17 AUGUSTUS 14.00 UUR

Kortingsbon

U kunt onderstaand een kortingsbon downloaden waarmee u 50% korting op een toegangskaartje krijgt. De kortingsbon is ook geldig voor de extra voorstellingen op 9 en 10 augustus.

Klik hier voor de kortingsbon

 

Contactinformatie:
Locatie: Recreatieoord Binnenmaas te Mijnsheerenland
Organisator: Circus Renaissance
Website:http://www.circusrenaissance.nl/home/nl-NL/tourschema


Deel dit bericht met je vrienden!