logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
05jun 2014

Inloopmiddag praktijk Nancy de Vos

Donderdag 5 juni 2014, van 12:30 uur tot 17:00 uur.

In het centrum van 's- Gravendeel is sinds eind april het bedrijf van Nancy de Vos gevestigd. Een praktijk voor therapie en preventieve behandeling.

"Na de start van het bedrijf waarin ik vanuit huis werkte, groeide het aantal mensen dat een afspraak wilde maken zodanig dat ik op zoek ben gegaan naar een plek met meer ruimte voor groei. Die heb ik nu gevonden”, aldus Nancy de Vos.

Nancy is begonnen als sportmasseur. Als massagetherapeut in opleiding was zij betrokken bij het begeleidingsteam van een junioren schaatsploeg. Ze werkte samen met een chiropractor en ging na het behalen van het diploma bij een fysiotherapiepraktijk aan de slag als massagetherapeut.

De wens was een eigen bedrijf en de keuze werd gemaakt om als zelfstandig massagetherapeut vanuit huis te gaan werken.

Scenar therapie

"In 2008 kwam ik in aanraking met Scenar therapie. Een nieuwe behandeling voor pijn vermindering, beter bewegen en meer energie.

De Scenar is een methode die helpt bij de regulatie en ontspanning van het Autonome zenuwstelsel. Het in balans brengen van dit systeem blijkt een belangrijke sleutel te zijn bij het herstel van pijn, ongemak en onwelzijn.

De Scenar therapie sluit mooi aan op mijn achtergrond als massagetherapeut en ik kan hiermee een brede en gerichte behandeling toepassen wat positieve resultaten geeft bij mijn cliënten ", vertelt Nancy.

Nancy geeft ook voedingsadvies: "Uiteraard bevordert goede voeding ook het herstel en het past bij de bewustwording en preventieve denken van deze tijd. Er zijn altijd meerdere manieren waarop het lichaam geholpen kan worden. Daar blijf ik me voor interesseren en het resultaat is een veelzijdige praktijk die in ontwikkeling blijft".

In de praktijk komen mensen voor behandeling van chronische pijn, vermoeidheid en stressklachten. Daarbij worden sporters geholpen met het trainingsherstel, preventie en een blessure.

Een afspraak kan bestaan uit een massage zoals een bindweefsel massage, ontspannende technieken of acupressuur, Scenar therapie en persoonlijke voedingstips.

Nieuw in de praktijk zijn de spiertesten waarmee de oorzaak van een onbalans duidelijk wordt en de beste behandeling die daarop aansluit gevonden wordt. Een behandeling gericht op de persoon werkt altijd het beste en daar wordt de techniek ook op aangepast".

Voor geïnteresseerden is er een inloop middag op donderdag 5 juni van 12.30 tot 17.00.

Het nieuwe praktijk adres is:
Kerkstraat 21a
3295 BD 's-Gravendeel

Voor het maken van een afspraak of informatie kunt u contact opnemen met Nancy de Vos via telefoon nummer: 06-18739268.

U kunt ook een kijkje nemen op de website nancydevos.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkstraat 21a te 's-Gravendeel
Organisator: Praktijk Nancy de Vos
Website:http://nancydevos.nl


Deel dit bericht met je vrienden!