logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
02jun 2014

Tabletcafé in bibliotheek Oud-Beijerland

Maandag 2 juni 2014, van 18:30 uur tot 20:00 uur.

Maandag 2 juni 2014 is het Tabletcafé weer geopend van 18.30 – 20.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland.

Alle bewoners van de Hoeksche Waard die graag kennis willen uitwisselen over het gebruik van de iPad of andere Tablets zijn welkom. Onder het genot van een hapje en een drankje, in een ontspannen informele entourage.

De beste tips & trucs delen met anderen en zelf ook weer wat wijzer worden. De mogelijkheden van de iPad of andere Tablet ontdekken, nieuwe apps verkennen. Net als in een echt café kan iedereen gewoon even binnenlopen.

Het accent van het Tabletcafé ligt op uitwisseling van tablet ervaringen. Bijvoorbeeld over apps installeren, e-books binnenhalen, registratie van de tablet, e-mailadressen koppelen aan de tablet, dropbox installeren, de mooiste gratis en/of handigste programma’s en veel extra trucjes om alles uit de tablet te halen.

Trends volgen op het gebied van digitale vernieuwing: op de hoogte blijven van de mogelijkheden van de nieuwste apps, die met ongekende snelheid en creativiteit uitbreiden.

De bibliotheek nodigt iedereen uit om gezellig met anderen te praten over alles wat met de nieuwste virtuele ontwikkelingen te maken heeft.

Tijd: 18.30 - 20.00 uur
Kosten: gratis

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!