logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie in De Opkamer'
01jun 2014

Expositie in De Opkamer

Van zondag 1 juni 2014 tot en met dinsdag 1 juli 2014, van 12:00 tot 17:00 uur.

Op zondagmiddag 1 juni 2014 is tussen 12.00 en 17.00 uur in Galerie De Opkamer, Merwedestraat 21,Maasdam de expositie te bezichtigen van Hilde Durieux, schilderijen,Jeanette van der Made, schilderijen, en Hetty Vrijland, portretten, sieraden en glasobjecten. De expositie duurt tot eind juni. Tussentijds is de galerie te bezoeken na afspraak.

Zondag 6 juli start de expositie van Wim Stolk, Riana Eckhart en Corien Woudenberg met als extra speksteenbeelden.
Voor informatie: www.galeriedeopkamer.nl

Hilde Durieux schildert ruim vijf jaar steeds actiever bij de Hoekschewaardse Teken en Schilderkring (HWTS-kring) Het landschap maar zeker ook het waterschap van o.a. de Hoeksche Waard zijn een inspiratiebron voor haar. Zij werkt voornamelijk met acryl op doek.

Jeanette van der Made schildert sinds een kleine twintig jaar op haar geheel, eigen wijze. Zij laat zich inspireren door de natuur, hetgeen goed tot uitdrukking komt met fascinerende bloemen en natuurelementen. Bloemen hebben trouwens nog een tweede passie voor haar, gezien het enthousiasme voor het werken en bezig zijn in en met de tuin. Zij schildert met olieverf.

Hetty Vrijland, samen met haar man bekend van sieraden en objecten van glas en het waarderingsgeschenk van de gemeente Binnenmaas, exposeert een aantal bijzondere portretten.

Contactinformatie:
Locatie: Merwedestraat 21, Maasdam
Organisator: Galerie De Opkamer
Website:www.galeriedeopkamer.nl


Deel dit bericht met je vrienden!