logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
24mei 2014

NLS in Concert 2014

Zaterdag 24 mei 2014 vanaf 20:00 uur.

Zaterdag 24 mei 2014 organiseert muziekvereniging Na Lang Streven ‘s-Gravendeel haar voorjaarsuitvoering “NLS in Concert 2014”.

De in 1934 opgerichte vereniging viert dit jaar haar 80-jarig jubileum en van de activiteiten die dit jaar plaats vinden in het kader van dit jubileum is deze voorjaarsuitvoering wel de meest in het oog springende.

Alle afdelingen van de jubilerende vereniging zullen deze avond optreden (het Fanfareorkest, de slagwerkgroep, het jeugdorkest, de jeugdslagwerkgroep en de blokfluitgroep).

Zangeres Sylvia Robbemont zal als soliste optreden samen met het orkest. Silvia neemt ook haar kinderkoor “Vocal Kidz” mee naar de uitvoering voor diverse optredens.

Daarnaast zal pianist Rens van Rossum zijn medewerking verlenen aan het concert en zal de avond worden gepresenteerd door Petra van Rossum.

Het concert is in Sporthal de Schenkel in ’s-Gravendeel , het begint om 20:00 uur, de zaal is open om 19:30 uur.

Kaarten kosten €12,50, inclusief 1 consumptie (kinderen tot 12 jaar €9,-) en zijn te koop bij de servicebalies van supermarkt C1000 van der Hoek en Albert Heijn van der Poel in ’s-Gravendeel en op de avond van het concert aan de zaal.

U bent van Harte Welkom!

Contactinformatie:
Locatie: Sporthal De Schenkel 's-Gravendeel
Organisator: NLS 's-Gravendeel
Website:http://www.nalangstreven.nl


Deel dit bericht met je vrienden!