logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
17mei 2014

Uitwisselingsconcert Crescendo en Prinses Juliana

Zaterdag 17 mei 2014 vanaf 20:00 uur.

Op zaterdag 17 mei 2014 kunt u in Muziekcentrum Crescendo volop genieten van mooie fanfare- en harmoniemuziek tijdens een gezamenlijk concert van Crescendo Zuid-Beijerland en Prinses Juliana Klaaswaal.

Crescendo o.l.v. Henk Zwijgers opent het concert en zorgt voor de fanfareklanken. Het orkest speelt o.a. “Between the two rivers” van Philip Sparke, dat ook uitgevoerd gaat worden op het Open Hoeksche Waards Concert Festival op 8 november 2014 in Heinenoord.
Eén van de andere werken die Crescendo gaat spelen is “Potter Point” van Leon Vliex, geschreven in opdracht van fanfare TOG 't Harde ter nagedachtenis aan een 18-jarige muzikant die tijdens zijn vakantie in Australië bij Potter Point, een rotsachtige kust in de buurt van Sydney, verdronk.

De harmonieklanken komen van Prinses Juliana Klaaswaal o.l.v. Alex Zwijgers. Voor wie het laatste Maartconcert van PJ heeft bijgewoond is er zaterdag een herkansing. PJ zal onder andere uitvoeren “Shaken, not stirred”, een James Bond selectie in een arrangement van Léon Zwijgers, “Danse Bacchanale” van Saint Saëns en “Conga del Fuega Nuevo”.

Beide orkesten nodigen u van harte uit voor dit concert in Muziekcentrum Crescendo, De Leeuw 8A, Zuid-Beijerland.

Het begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Muziekcentrum Crescendo, De Leeuw 8A, Zuid-Beijerland
Organisator: Muziekvereniging Crescendo Zuid-Beijerland


Deel dit bericht met je vrienden!