logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fiets Mee door de Hoeksche Waard'
17mei 2014

Fiets Mee door de Hoeksche Waard

Zaterdag 17 mei 2014, van 11:30 uur tot 15:00 uur.

Op 17 mei 2014 organiseren de Vrienden van Cavent een fietstocht door de Hoeksche Waard. De opbrengst van de fietstocht zal ten goede komen aan de cliënten van Cavent, dat zijn allemaal mensen met een verstandelijke beperking.

De Vrienden van Cavent besteden het geld onder andere voor sport en recreatieve activiteiten voor de cliënten van Cavent. Ook cliënten van Cavent die een opleiding of training willen volgen, maar dat niet zelf kunnen betalen zullen worden gesteund door de Vrienden.

Hoe meer deelnemers, des te meer sponsors en eens te meer mogelijkheden voor onze cliënten.

De deelnemers aan de fietstocht kunnen verschillende afstanden fietsen. De tocht voert langs de mooiste plekken in de Hoeksche Waard maar ook langs de verschillende woonvoorzieningen van Cavent. Daar worden voor de deelnemers speciale activiteiten georganiseerd.

Rond twee uur komen alle tochten samen bij onze boerderij De Lindehoeve in Mookhoek. Daar staat een lunch klaar en bovendien spelen daar De Flamingo’s met een leuke mix van levenslied, pop, jazz, rock and roll en hun eigen liedjes op maat gemaakt voor Cavent.

Er wordt gestart vanaf alle locaties van Cavent in de Hoeksche Waard inclusief die aan de Bolkafstraat 1 in 's Gravendeel.

Inschrijven kan door € 7,50 over te maken op NL14RABO0358592992 o.v.v. ‘fietsen voor vrienden’, maar betalen en aanmelden en betalen op het vertrekpunt.

Contactinformatie:
Locatie: 's Gravendeel-Mookhoek
Organisator: Vrienden van Cavent
Website:http://www.cavent.nl


Deel dit bericht met je vrienden!